De manier » spaarprogramma's » Enquêtes

geldforfree

enquete voor geld

  Enquêtes voor geld

Het is mogelijk om extra geld te verdienen met het invullen van enquêtes. Je kunt je aanmelden bij verschillende sites die je dan e-mails sturen met daarin enquêtes. Deze worden gefinancierd door verschillende bedrijven die data willen verzamelen om inzichten te krijgen in wat consumenten willen. Je krijgt dan betaald door het bedrijf wanneer je een enquête succesvol hebt ingevuld. Het invullen van een enquête duurt meestal tussen de 10 en 25 minuten. het bedrag dat je krijgt voor het invullen van een enquête verschilt behoorlijk. Deze is onder andere afhankelijk van de gegevens die er over jou bekend zijn en afhankelijk van de site waar je de enquêtes invult. Hieronder zal een korte samenvatting gegeven worden van de belangrijkste enquêtesites, waardoor je een goede keuze kunt maken over met welke site je snel geld wil verdienen.

Een interessant artikel over enquetes is Heck Oh Yeah  <<<<<

OpinieLand is een consumentenpanel waarvoor je vragen kunt beantwoorden en zelfs producten kunt testen.  Een enquête invullen duurt tussen de 5 en 20 minuten. OpinieLand werkt ook met een puntensysteem: 50 punten staat voor 50 cent. Gespaarde punten kunnen omgezet worden in bonnen of een geld uitbetaling je Paypal. 


GlobalTestmarket bied enquêtes voor geld. Schrijf u nu in en ontvang betaalde online enquêtes. Vervolledig Uw profiel om uw kansen te vergroten. Controleer dagelijk uw inbox op nieuwe uitnodigingen. Enquêtes worden via mail verstuurd. Voltooi online onderzoeken om beloningen te verdienen.


Toluna biedt enquêtes aan die je invult voor punten. Punten ontvang je relatief snel. Je kunt ze inruilen voor geld, loten of korting bij veel online winkels . Op de Toluna site vind je vaak nieuwe enquêtes die je niet in je mail krijgt. Check dus regelmatig hun site om nog sneller punten te sparen.  Een ontvangen kortingscode is terug te vinden in je eigen Toluna-profiel.


MySurvey doet ook marktonderzoek d.m.v. vragenlijsten. Na het invullen krijg je punten. Voor een vragenlijst met tijdsduur van 5-10 minuten ontvang je ongeveer 1 euro. Je kunt het geld ook laten overmaken op je (PayPal) rekening. MySurvey stuurt meerdere enquêtes per week. Dit is een voordeel omdat de vragenlijsten iets minder euro’s per stuk opleveren.


PanelClix is het online panel van spaarprogramma EuroClix. EuroClix is het beste en meest bekende spaarprogramma van Nederland. Door het invullen van online vragenlijsten kun je Clix-punten verdienen, die je vanaf € 10,- uit kunt laten betalen op je rekeningnummer. PanelClix / EuroClix staat bekend als zeer betrouwbaar.

Naast het invullen van enquêtes kun je optioneel ook Clix verdienen door te winkelen via EuroClix en door e-mails te ontvangen. Dit maakt het gratis inschrijven bij EuroClix extra aantrekkelijk!


Waarom extra geld verdienen met online enquêtes invullen?

Je kunt jezelf afvragen waarom je extra geld zou willen verdienen met het invullen van online enquêtes. Hoewel je er geen astronomische bedragen mee verdient, zijn er zeker voordelen te noemen. Bijvoorbeeld:

  • Je kunt eenvoudig vanuit huis werken
  • Je hebt geen diploma’s nodig
  • Je kunt ze invullen wanneer het jou uitkomt
  • Ze passen bij jouw profiel, dus leuk om te doen
  • Als je geen zin hebt, hoeft het niet
  • Je krijgt korting op je favoriete webshops

Buitenlandse enquêtes


Swagbucks is een enorme website met vele manieren om geld te verdienen. U kunt enquêtes, video's bekijken,  en nog veel meer. Hoewel dit is geweldig, 

Swagbucks heeft een lage minimale betaling. Het is echt gemakkelijk. Neem eenvoudigweg online enquêtes om meningen te delen en Swagbucks beloont je met contant geld of gratis cadeaubonnen.


Advies Outpost is op de top van mijn lijst, omdat ze niet alleen een zeer lage minimale uitbetaling van $10 (niet de laagste, maar nog steeds erg laag), ze betalen u direct via PayPal. Aan de direct betaald is vrij zeldzaam voor deze online bedrijven, dus dat is een grote bonus.

Ik hou ook van Advies Outpost omdat ze meer betalen dan andere sites, en er zijn tal van hen beschikbaar in het dashboard. Ze zijn een geweldige site om toe te voegen aan uw geld te maken arsenaal. 


PrizeRebel is vergelijkbaar met Swagbucks in de manieren waarop u kunt geld verdienen,Ze bieden ook PayPal uitbetalingen bij $10 minimum, dus dat is nog steeds een echt lage uitbetaling.  PrizeRebel biedt nog steeds een snelle uitbetaling voor contant geld.


Mindswarms verschilt van de rest van de sites doordat het video enquêtes betreft. En terwijl dit misschien niet precies is wat je  zoekt (Ik persoonlijk was moe van video enquêtes), wachten tot je meer over ze te horen. Ze betalen je $ 50 om 7 vragen te beantwoorden of $ 10 om 1 vraag te beantwoorden.  Het is snel; het kost de meeste mensen minder dan 10 minuten om in te loggen, antwoorden toe te passen en op te nemen en uit te loggen

Ik denk dat technisch de snelste (en meest winstgevende) betaalde enquête


vorige pagina

volgende pagina