Online winkels:


Toch een lekker bedrag gewonnen en je wil dit niet vergokken maar lekker besteden aan iets leuks?

Dat kan,hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de bekendste online winkels,wij zullen dit per categorie sorteren en winkels met slechte beoordelingen zullen worden verwijderd,zodat wij altijd de beste winkels op onze website hebben staan

Verantwoordelijkheden van webwinkels

Ook webwinkels moeten zich aan een aantal algemene regels houden. Dit is vastgelegd in de wet met betrekking tot ‘koop op afstand’. De verkoper moet je informatie verschaffen over het bestelproces, de kenmerken van het product of de dienst, de garantie en andere zaken. Ook moet je altijd terug kunnen in het bestelproces voor je dit afrondt, dit is verplicht.

Je hebt als consument bij een ‘koop op afstand’ altijd 14 dagen om je te bedenken. De bedenktijd begint te lopen op de dag nadat je het product ontvangt of de dienst hebt afgesloten. De verkoper is verplicht je te informeren over de bedenktijd die je hebt. Soms is het verstandig goed te kijken wanneer deze bedenktijd ingaat, een product en dienst verschillen bijvoorbeeld.

Tevens zijn er regels voor het bezorgen van een product. Als webwinkels de regels overtreden, kun je de koop ontbinden en een klacht indienen.

 

Categorieën


Gaming Deals

Veilig online betalen met:

Zorgvuldig bezorgd door:

Vorige pagina

Volgende pagina

Maak jouw eigen website met JouwWeb