Veilig online betalen

 

Betaalmethodes

Al deze winkels bieden verschillende betaalmogelijkheden aan. Alle betaalopties zijn helemaal gratis. In de webshop is een aanbetaling doen niet mogelijk, maar in de winkel wel. Voor de verwerking van je betaling in de webshop werken de meeste winkels samen met Ogone. Ogone is met verschillende banken verbonden via beveiligde verbindingen.


Betalen in de webshop
Betalen met iDEAL
Als je internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank kun je je bestelling via onze site op een veilige manier betalen. De betaling wordt meestal dezelfde werkdag nog verwerkt.


Betalen met creditcard
In de meeste webshops kun je met MasterCard of Visa betalen. De creditcardmaatschappij autoriseert direct je betaling. Zo weet je meteen of je betaling is goedgekeurd. Als je betaalt met een creditcard, dan wordt het aankoopbedrag afgeschreven op het moment dat de bestelling is geplaatst. We zijn bezig om dit te wijzigen, zodat het aankoopbedrag pas wordt afgeschreven als de bestelling daadwerkelijk aan jou wordt uitgeleverd.

 

Betalen met de VVV Cadeaukaart

In een groot aantal winkels kun je betalen met VVV Cadeaukaarten,echter is het nog niet bij alle winkels mogelijk om deze te gebruiken in de webshop

 

Betalen met Paypal

Open een rekening. Je hebt alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig.

Koppel eenvoudig je bankrekening of creditcard, en bepaal zelf of je aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo.

Gebruik de PayPal-knop en betaal met alleen je e-mailadres en wachtwoord.

Dit is echter nog  niet in alle winkels beschikbaar.
Betaal- en garantiebewijs
De kassabon die je in de winkel krijgt, is je betaal- en garantiebewijs. Voor online bestellingen is de orderbevestiging die je per e-mail ontvangt, je betaal- en garantie bewijs. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb